Υπηρεσίες
    Διαβητικό Πόδι
    Ονυχοκρύπτωση
    Ονυχομυκητιάσεις
    Υπερκερατώσεις - Ραγάδες
    Ορθονυχία
    Αποκατάσταση Ονυχαίας Πλάκας
    Ονυχογρύπωση
    Αντιμετώπιση Κάλων
    Ακροχορδώνες (μυρμηγκιές)
    Ορθοπλαστική
    Πελματογράφημα-Ορθωτικά Πέλματα
 
    
 Μέλος του Σωματείου
Ποδολόγων Ελλάδος 
 Μέλος της Εθνικής Ομοσπανδίας Ποδολόγων Γαλλίας 
 Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδολόγων 
Εμπειρίες πελάτων μας

"Γνώρισα τη κα Παγκά στη Ρόδο πριν από 8 χρόνια, από σύσταση συγγενή. Είχα πολλά θέματα στα πόδια μου, λόγω ηλικίας και λόγω άγνοιας (ονυχοκρύπτωση, κάλους, σκληρύνσεις κλπ), δεν ήξερα που να απευθυνθώ. Από τη στιγμή που πήγα την πρώτη φορά, ήξερα ότι ήμουν σε καλά χέρια και από τότε όχι μόνο την επισκέπτομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και τη συστήνω ανεπιφύλακτα στο κύκλο μου, οικογενειακό και φιλικό."
Ελένη Καράβα - Καζούλη

"Βρέθηκα στο Ρόδο και από συστάσεις πήγα στη κα Παγκά. Απαλλάχτηκα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το πρόβλημα στα πόδια μου (μύκητες) και δεν έχουν επανεμφανιστεί, αν και έχω ευαισθησία. Αν χρειαστεί, θα την επισκεφτώ πάλι, με απόλυτη εμπιστοσύνη."
Βάλια Καλογρίδη

"Την Άννα την γνώρισα πριν λίγα χρόνια. Αρχικά ήμουν επιφυλακτική (επειδή έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με τα πόδια μου), αλλά αμέσως έφυγαν οι ενδοιασμοί μου. Έχει φοβερές γνώσεις, δουλεύει μεθοδικά, εξελίσσεται συνεχώς. Ξέρει τι κάνει και το βλέπω στα πόδια μου που παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση."
Ζωγραφάκη Κατερίνα

"Περνούσα τυχαία από το ποδολογικό κέντρο της κας Παγκά, κράτησα τα στοιχεία επικοινωνίας και το επισκέφτηκα λίγες μέρες αργότερα, καθώς είχε εμφανιστεί ένα πρόβλημα στα νύχια των ποδιών μου (μύκητες), χωρίς να ξέρω τότε τι είναι. Έτσι ξεκίνησαν οι τακτικές επισκέψεις μου και η γνωριμία μαζί της. Πλέον πηγαίνω κατά καιρούς για έλεγχο. Την εμπιστεύομαι τυφλά και την έχω συστήσει σε γνωστούς, οι οποίοι είναι όλοι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της."
Νομική Γκρέκα

"Είχα μια μεγάλη περιπέτεια με το μεγάλο νύχι του ποδιού μου. Κατέφυγα στο νοσοκομείο, όπου έκανα μια επώδυνη επέμβαση. Εξελίχθηκε σε άσχημη εμπειρία, διότι όχι μόνο δεν διορθώθηκε το πρόβλημά μου, αλλά επανήλθε. Έτσι επισκέφτηκα την κα Παγκά, με συμβούλευε και εξήγησε τα πάντα και προχωρήσαμε σε μικροεπέμβαση, εντελώς ανώδυνη - προς έκπληξή μου. Από εδώ και πέρα θα τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε φίλους μου".
Ασπρής Φιλήμονας

Όλα άρχισαν όταν ο γιός μου ο Σάββας, είχε ένα πρόβλημα με το μεγάλο νυχάκι του ποδιού του (πληγές, πόνους που τον έκανε να απέχει από δραστηριότητες κλπ). Μας είχαν πει ότι δεν μπορούσαμε να το σώσουμε. Έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με χειρουργείο γιατί πονούσε πολύ. (Μου είχαν ήδη συστήσει τη κα Παγκά αλλά ήμουν επιφυλακτική). Όμως για καλή μου τύχη, το χειρουργείο αργούσε και είχα εκνευριστεί, δεν αντέχαμε την αγωνία. Σε στιγμή απόγνωσης κάλεσα τη κα Παγκά και την επισκεφτήκαμε αμέσως. Ένα ειδικό ναρθηκάκι έσωσε το νύχι του. Από τότε, το παιδί μου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα! Μετά από καιρό, ήρθε η δική μου ώρα. Επειδή ασχολούμαι με χορό, καταπονούνται τα πόδια μου (μύκητες, πληγές, κλπ). Δεν πίστευα ότι και σε αυτό μπορεί να επέμβει η κα Άννα. Την επισκέφτηκα και από τότε (4-5 χρόνια πριν δηλ.), την επισκέπτομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και η υγεία των ποδιών διατηρείται άψογη. Καταλαβαίνετε ότι τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλο το φιλικό και οικογενειακό κύκλο".
Νίκη Κονδυλιού

"Κάποια φίλη που ήξερε το πρόβλημά μου, με σύστησε στη κα Άννα. Είχα χτυπήσει μικρή στο πόδι παίζοντας μπάλα και είχε στραβώσει πολύ το ένα δάχτυλό μου. Μετά από επισκέψεις στη κα Αννα, καταφέραμε να το φέρουμε σε μια ικανοποιητική μορφή. Τόσο που δεν χρειάζεται πια να το ελέγχω κάθε μήνα, αλλά κάθε πέντε! Το ότι μπορώ να αντέχω ώρες ορθοστασίας (έχουμε μαγαζιά με τουριστικά είδη), το οφείλω στην κα Άννα, την οποία ευχαριστώ".
Mαρία Καστελοριζίου

"Το πρόβλημά μου είχε ξεκινήσει από Οκτώβριο του 93 (εδώ και 21 χρόνια δηλαδή). Μου έλεγαν ότι έχω μυρμηγκιές και όλες οι θεραπείες περιστρέφονταν γύρω από αυτό. Είχα χαλάσει ήδη εκατοντάδες euro σε θεραπείες, επισκέψεις, εγχειρίσεις και συνέχιζα να ψάχνω τον κατάλληλο άνθρωπο που θα λύσει το πρόβλημά μου. (χαρακτηριστική είναι επέμβαση που έκανα και χρειάστηκαν 12 ράμματα). Είχα ήδη φτάσει σε απόγνωση όταν σε μια συζήτηση με το σύζυγό της έμαθα τι κάνει η Αννα. Ήμουν έτοιμος να πάω στη Ρόδο (μένω Αθήνα), αλλά περίμενα να ανοίξει το κέντρο Medi foot στην Αθήνα. Τελικά είχα κάλους σε άσχημη μορφή. Τώρα πια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, βάζω τους ειδικούς πάτους, κάνω ότι χρειάζεται και έχει βελτιωθεί πια το βάδισμά μου. Συνάντησα για πρώτη φορά επαγγελματική ευσυνειδησία στην Άννα. Την ευγνωμονώ".
κος Καλογεράτος

"Είχα πολλά χρόνια ταλαιπωρία με τα νύχια των μεγάλων δαχτύλων των ποδιών μου. Μέχρι που πήρα απόφαση (οδηγήθηκα δηλ.), στη ριζική αφαίρεσή τους. Λίγο πριν έμαθα για την Άννα, από φίλη που είχε παρόμοιο πρόβλημα. Επειδή μένω Ρόδο, την επισκέφτηκα αμέσως, μέσα στην απόγνωσή μου. Με υπομονή και επιμονή αντιμετώπισε το πρόβλημά μου. Από τότε δεν ξαναμπήκαν τα νύχια στο δέρμα μου. Ήταν σαν να αλλάζει η ζωή μου. Αισθάνομαι τυχερή για τη συγκυρία να την γνωρίσω, ακριβώς την κατάλληλη στιγμή".
Ελένη Γουζουάση

"Είχα τεράστιο πρόβλημα πολύ καιρό (σκασμένες φτέρνες και κάλους). Πήγαινα σε δερματολόγο, κάτι γινόταν αλλά η εξέλιξη δεν ήταν καλή (και δεν συζητάω για κρέμες και φάρμακα). Έκανα και μόνη μου ότι μπορούσα αλλά το πρόβλημα είχε πια προχωρήσει, δεν έκλειναν οι πληγές. Έμαθα για τη Medi foot, ήταν η τελευταία μου ελπίδα γιατί το θέμα με είχε ταλαιπωρήσει πολύ ψυχολογικά. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ένιωσα ότι είμαι σε καλά χέρια και έφυγα με ανακούφιση. Έμαθα τι πρέπει να κάνω".
Valbona Bona

"Είχα 2 διπλωμένα νύχια στα πόδια μου, υπέφερα χρόνια. Δεν πήγαινα σε γιατρό γιατί μου έλεγαν ότι θα μου βγάλουν. Από την απόγνωσή μου, έψαξα μόνη μου στο internet και βρήκα τη Medi foot (μένω Ρόδο). Πήγα και πάλι με τρόμο, γιατί δεν ήξερα πως θα το αντιμετωπίζουν. Κι όμως! δεν πόνεσα καθόλου, ήταν σαν να μου κάνει πεντικιούρ η κα Παγκά! Την ευγνωμονώ πραγματικά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα και φοβούνται!" .
Μαγκαφάκη Βασιλεία

  Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Γενικοί Όροι Χρήσης  |  Προσωπικά Δεδομένα