Υπηρεσίες
    Διαβητικό Πόδι
    Ονυχοκρύπτωση
    Ονυχομυκητιάσεις
    Υπερκερατώσεις - Ραγάδες
    Ορθονυχία
    Αποκατάσταση Ονυχαίας Πλάκας
    Ονυχογρύπωση
    Αντιμετώπιση Κάλων
    Ακροχορδώνες (μυρμηγκιές)
    Ορθοπλαστική
    Πελματογράφημα-Ορθωτικά Πέλματα
 
    
 Μέλος του Σωματείου
Ποδολόγων Ελλάδος 
 Μέλος της Εθνικής Ομοσπανδίας Ποδολόγων Γαλλίας 
 Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδολόγων 
H φροντίδα των άκρων... μια υπεύθυνη επένδυση

Ένα καινοτόμο concept στην αναπτυσσόμενη αγορά της υγείας-ευεξίας και ομορφιάς με ποιοτικές υπηρεσίες σε ελκυστικές τιμές. Μια ξεκάθαρη αγοραστική πρόταση που ξεχωρίζει στη συνείδηση του καταναλωτή-ασθενή. Μια επενδυτική ευκαιρία που… «μας φροντίζει».
H ευκαιρία για μια νέα αρχή... είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά σας! Μια πρόταση ενδεικτική της δυναμικής της Medi Foot, ενός από τα πλέον σύγχρονα κέντρα ποδολογίας,που προσφέρει τις πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στην φροντίδα των κάτω άκρων. Κατάλληλη θεραπεία για κάθε πρόβλημα, άρτια καταρτισμένα στελέχη, καινοτόμες υπηρεσίες σε μια δυναμική και μεγάλου μεγέθους αγορά. Αποτέλεσμα η δημιουργία ενός δυνατού brand που είναι έτοιμο να αναπτυχθεί, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους συνεργάτες να μπουν δυναμικά στην αγορά της υγείας & ευεξίας.

Όταν γεννήθηκε η ιδέα...

«Όταν πριν από μερικά χρόνια είδα ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη λύση προς ανακούφιση των κάτω άκρων αποφάσισα να ψάξω και να βρω τρόπο να προσφέρω σε αυτούς τους ανθρώπους». Με αυτά τα λόγια η κα 'Aννα Παγκά, απόφοιτος της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδας και ιδρύτρια του ποδολογικού κέντρου, περιγράφει το πώς ξεκίνησε η ιδέα για τη δημιουργία της Medi Foot. Μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας στο χώρο της φροντίδας των κάτω άκρων, μια ενδιαφέρουσα επενδυτική ευκαιρίας για απόφοιτους ποδολογίας ή αναλόγων σχολών, οι οποίοι μετά από κατάλληλη εκπαίδευση θα είναι έτοιμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες της Medi Foot στο πελατειακό κοινό. Η επενδυτική αυτή ευκαιρία αφορά όμως εξίσου και απλούς υφιστάμενους ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο συγκεκριμένο τομέα. Και σε αυτήν την περίπτωση, η έμπειρη ομάδα της Medi Foot υποστηρίζει τους νέους συνεργάτες της στην επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού που θα στελεχώσει το κέντρο.

Αναβαθμισμένες Υπηρεσίες σε μια Αναπτυσσόμενη Αγορά

Η Medi Foot ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τη Ρόδο. Απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένους ποδολόγους που παρέχουν σε κάθε ασθενή - πελάτη την κατάλληλη λύση σε κάθε πάθηση του ποδιού. Διαθέτοντας πείρα, γνώση και αξίες αλλά και τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε άρτιες εγκαταστάσεις, η Medi Foot θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά και αξιόλογα brand στο κλάδο της, αποτελώντας την πρώτη επιλογή στη συνείδηση του κόσμου. Με σύγχρονες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες η Medi Foot δίνει λύσεις σε μια μεγάλη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Διαβητικοί που ταλαιπωρούνται από παθήσεις των κάτω άκρων, γυναίκες μετά την εμφάνιση προβλημάτων π.χ. από την χρήση τακουνιών, άνδρες που αντιμετωπίζουν παθήσεις των άκρων, π.χ. μυκητιάσεις, παιδιά για έλεγχο της ορθής ανάπτυξης του πέλματος, αθλητές, χορευτές, όλοι απευθύνονται και εμπιστεύονται την Medi Foot.
Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει το ποδολογικό κέντρο της Medi Foot συγκαταλέγονται: Διαβητικό πόδι, Ονυχοκρύπτωση, Υπερκερατώσεις, Ραγάδες, Ορθονυχία, Αποκατάσταση Ονυχαίας Πλάκας, Ονυχογρύπωση, Αντιμετώπιση Κάλων, Ακροχαρδώνες (μυρμηγκιές), Ορθοπλαστική, Πελματογράφημα, Ορθωτικά Πέλματα.
Παράλληλα, αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο που αναπτύσσεται με το σύστημα franchise. Σε συνεργασία με την ΤΗΕ FRANCHISE CO., η Medi Foot προτείνει μια πρόταση συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη για τον υποψήφιο επενδυτή.

Τι είναι η Ποδολογία;

«Ξέρατε ότι κατά τα λεγόμενα του Da Vinci το ανθρώπινο πόδι είναι η τελειότερη μηχανή που υπάρχει;; Αποτελείται από 26 οστά, 33 συνδέσμους, 107 τένοντες και 19 μύες!!» Οι παραπάνω επισημάνσεις της κας Παγκά είναι ενδεικτικές για τη σπουδαιότητα των υπηρεσιών του κλάδου της ποδολογίας.
Πρόκειται για έναν παραϊατρικό τομέα, καινούργιο στην χώρα μας, ο οποίος ασχολείται ειδικά με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο ανεξάρτητου ηλικίας. Αφορά συγκεκριμένα τον «'Ακρο Πόδα», που είναι το πιο ευαίσθητο και πολύτιμο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Το ανθρώπινο πόδι μπορεί να παρουσιάσει επιπλοκές και δυσλειτουργίες ανά πάσα στιγμή και να είναι πηγή προβλημάτων.
Ο ποδολόγος ασχολείται με τη διάγνωση και περιποίηση των παθολογικών καταστάσεων των δακτύλων, νυχιών και πελμάτων και διαπιστώνει βλάβες και αλλαγές στο πόδι, οι οποίες απαιτούν ιατρική θεραπεία. Έτσι λειτουργεί σαν σύνδεσμος μεταξύ ασθενούς, ιατρού και φυσιοθεραπευτή.

Υποψήφιοι συνεργάτες

Η επιχειρηματική πρόταση της Medi Foot απευθύνεται σε δύο διαφορετικά επενδυτικά κοινά. Το ένα αφορά σε νέους και νέες, απόφοιτους σχολών ποδολογίας ή αναλόγων σχολών με διάθεση και όρεξη να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ κοινό που το έχει ανάγκη. Πάντα με την καθοδήγηση και την υποστήριξη της έμπειρης και πλέον καταρτισμένης ομάδας της Medi Foot, οι νέοι συνεργάτες επενδύουν σε μια επιχειρηματική πρόταση, ένα μοναδικό concept, που παρέχει πληθώρα υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο.
Δεν πρόκειται απλά για ένα χώρο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, αλλά για ένα σύγχρονο κέντρο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν ή θέλουν να προλάβουν οποιοδήποτε είδους πρόβλημα, μικρό ή μεγαλύτερο στα κάτω άκρα. Ο νέος συνεργάτης όμως ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είναι ο ίδιος ποδολόγος. Η επιχειρηματική πρόταση της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει και την ανάγκη ενός ακόμη κοινού, αυτό των επενδυτών-manager. Και σε αυτήν την περίπτωση φυσικά, τα στελέχη της Medi Foot είναι δίπλα στον νέο συνεργάτη, τον βοηθούν, τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν σε κάθε βήμα ώστε να επιλέξει και να προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό για την εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Πακέτο Συνεργασίας

Εισερχόμενος στο δίκτυο, ο νέος συνεργάτης, όπως προαναφέραμε, απολαμβάνει την πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη της ομάδας της Medi Foot, ενώ παράλληλα επενδύει σε μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Πιο αναλυτικά, η πρόταση συνεργασίας της Medi Foot παρέχει:

• Διαδικασία επιλογής & έγκρισης σημείου νέου ποδολογικού κέντρου (ανάλυση τοπικής αγοράς, συμβουλευτική υποστήριξη στο σχεδιασμό και στην κατασκευή του κέντρου).
• Εύρεση πηγών χρηματοδότησης και επιδότησης επένδυσης.
• Εκπαίδευση του συνεργάτη (εμπεριστατωμένα εγχειρίδια λειτουργίας, ανάλυσης περιστατικών, πωλήσεων).
• Υποστήριξη στην επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού.
• Πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων (workshop) 4 φορές το χρόνο.
• Διαχείριση ποδολογικού κέντρου, οικονομική, λογιστική, χρηματοοικονομική διαχείριση.
• Τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρείας.

  Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Γενικοί Όροι Χρήσης  |  Προσωπικά Δεδομένα