'Αρθρα-Νέα
    Τι γίνεται με τα... πόδια μας;
    Έναρξη Συνεργασίας με ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιρίστων) 28/09/2015
    H νέα μας συνεργασία με το athletes.gr! 16/11/2015
    Ιστορική Ανασκόπηση Ποδολογίας
    H ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS συνεχίζει την συνεργασία της με Medi Foot 16/01/2015
    Θέματα που απασχολούν τον Ποδολόγο
 
    
 Μέλος του Σωματείου
Ποδολόγων Ελλάδος 
 Μέλος της Εθνικής Ομοσπανδίας Ποδολόγων Γαλλίας 
 Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδολόγων 
Έναρξη Συνεργασίας με ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιρίστων) 28/09/2015
Έναρξη Συνεργασίας με ΠΑΣΑΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιρίστων) 28/09/2015
Πατήστε για μεγένθυνση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και η Medi Foot στο εκπτωτικό πρόγραμμα του ΠΑ.Σ.Α.Π.

Παρά τις συνθήκες οικονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, το δίκτυο συνεργατών του ΠΑ.Σ.Α.Π με τις εκπτωτικές παροχές προς όλα τα μέλη του ολοένα και επεκτείνεται, καθώς συνεχίζει να εμπλουτίζεται η λίστα συνεργαζόμενων εταιρειών - επαγγελματιών κ.α, που προσφέρουν, σε προνομιακές τιμές, τα προϊόντα- υπηρεσίες τους στα μέλη του Συνδέσμου μας,
Στο πλαίσιο της πολιτικής παροχών προς τα μέλη του, ο ΠΑ.Σ.Α.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του ενός νέου ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ για τα μέλη του Συνδέσμου με την εταιρεία Medi Foot, την πρώτη εταιρεία στο χώρο της ποδολογίας.
Η ποδολογία είναι ένας νέος κλάδος της παραϊατρικής που ασχολείται με τις παθήσεις των κάτω άκρων. Αντικείμενό της είναι η φροντίδα και η περιποίηση των κάτω άκρων, καθώς και η αντιμετώπιση σοβαρών βλαβών και αλλοιώσεων.
Ο ποδολόγος συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση φυσικών ή επίκτητων δυσμορφιών και λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ ασθενή, ιατρού (ορθοπεδικού, διαβητολόγου, δερματολόγου), καθώς και φυσιοθεραπευτή. Είναι σε θέση να αντιμετωπίσει και να συμβουλεύσει κατάλληλα, ανάλογα με τις διάφορες δυσλειτουργίες που παρουσιάζουν, έτσι ώστε να παρέχει μία ολοκληρωμένη περιποίηση.
Μέριμνα της Medi Foot είναι η αντιμετώπιση των δυσχερών παθήσεων των κάτω άκρων όπως είναι τα νύχια που εισχωρούν στο δέρμα (ονυχοκρύπτωση), προβλήματα και δυσμορφίες πελμάτων (πλατυποδία, βλαισοποδία, ραιβοποδία), πρόβλημα βάδισης, διόρθωση αστάθειας και βηματισμού, σκληρύνσεις (κάλοι, ραγάδες σε πέλματα), δυσμορφίες ονύχων (ονυχογρύπωση, πάχυνση, κοιλονυχία), δάχτυλα, τραυματισμοί, μυκητιάσεις, κ.α. (www.medifoot.gr, Facebook - www.facebook.com/Medifoot.gr/, μαρτυρίες πελατών στο http://on.fb.me/1dJ0Mwe, email: info@medifoot.gr).
Η εταιρεία Medi Foot, ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τη Ρόδο, (Παύλου Μελά 11) και παραρτήματα στο Κολωνάκι, (Καψάλη 3) και στα Χανιά, (Καραϊσκάκη 90).
Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο της ποδολογίας που αναπτύσσεται με το σύστημα franchise.
Με σκληρή δουλειά και συνέπεια, έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο σεβαστά brand στο κλάδο.
H Medi Foot ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες πρωτοκόλλου και εφαρμόζει τις ίδιες διαδικασίες και τεχνικές σε όλα τα κέντρα της. Αναπτύσσεται ταχύτατα ενώ σύντομα θα υπάρχουν κέντρα της και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Το νέο εκπτωτικό πρόγραμμα του ΠΑ.Σ.Α.Π (με τα ποδολογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα) σχεδιάστηκε έτσι, ώστε να προσφέρει στα μέλη του μειωμένο κόστος, όπως η έκπτωση 40 % στην παροχή υπηρεσιών και έκπτωση 35% σε πελματογράφημα και κατασκευή ορθωτικών πελμάτων.
Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Α.Π. καλωσορίζει τη Medi Foot στο εκπτωτικό πρόγραμμα του Συνδέσμου μας και την ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει, στους Έλληνες πετοσφαιριστές/τριες. Περισσότερα

  Αρχική  |  Επικοινωνία  |  Γενικοί Όροι Χρήσης  |  Προσωπικά Δεδομένα