MEDIFOOT

MEDIFOOT

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ποιοί Είμαστε

Το κέντρο MediFoot ιδρύθηκε το 2008 με έδρα τη Ρόδο και παράρτημα στο Κολωνάκι και είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στο χώρο της ποδολογίας στην Ελλάδα. 

Η ιδέα της MediFoot γεννήθηκε όταν η κα Άννα  Παγκά,  απόφοιτος της Ακαδημίας Ποδολόγων Ελλάδος, μέλος του Σωματείου Ποδολόγων Ελλάδος, και επί πολλά έτη της Ομοσπονδίας Γάλλων Ποδολόγων και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδολόγων, είδε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο που έπασχε από διαβήτη να υποφέρει από παθήσεις των κάτω άκρων και να ταλαιπωρείται.

Διαθέτοντας γνώση στο χώρο της ποδολογίας, εμπειρία, αξίες και με σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο σεβαστά brand στο κλάδο. Βρίσκεται σε θέση να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όσους απαιτούν υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Eπί σειρά ετών, μαζί με το εξιδικευμένο προσωπικό του, εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης δύσκολων περιστατικών καθημερινά και συμβάλλει ουσιαστικά στην αποκατάσταση φυσικών ή επίκτητων δυσμορφιών.

Anna Paga

Το κέντρο MediFoot προσφέρει ανακούφιση σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Τα Κέντρα MediFoot

To ποδολογικά κέντρα Μedi Foot λειτουργούν σύμφωνα με επιστημονικές προδιαγραφές, κάτω από αυστηρή υγιεινή και εξειδικευμένες τεχνικές και γνώσεις, για τη σωστή φροντίδα και θεραπευτική περιποίηση των ποδιών σας.

Στους άνετους και ευχάριστους χώρους μας θα βρείτε φροντίδα, προστασία και υγιεινή περιποίηση για τα άκρα σας.

Σας εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων των ποδιών σας.
H δουλειά μας, μέσα από την πολυετή και εξειδικευμένη εκπαίδευσή μας, μας επιτρέπει να περιποιούμαστε όλα τα παθολογικά προβλήματα των πελμάτων και των νυχιών και να βελτιώνουμε όχι μόνο την αισθητική αλλά και την κλινική εικόνα σε συνεργασία με τον γιατρό σας.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Εμπειρίες Πελατών

Κάποια φίλη που ήξερε το πρόβλημά μου, με σύστησε στη κα Αννα. Είχα χτυπήσει μικρή στο πόδι παίζοντας μπάλα και είχε στραβώσει πολύ το ένα δάχτυλό μου. Μετά από επισκέψεις στη κα Άννα, καταφέραμε να το φέρουμε σε μια ικανοποιητική μορφή. Τόσο που δεν χρειάζεται πια να το ελέγχω κάθε μήνα, αλλά κάθε πέντε! Το ότι μπορώ να αντέχω ώρες ορθοστασίας (έχουμε μαγαζιά με τουριστικά είδη), το οφείλω στην κα Άννα, την οποία ευχαριστώ.
Μαρία K.
Το πρόβλημά μου είχε ξεκινήσει από Οκτώβριο του 93 (εδώ και 21 χρόνια δηλαδή). Μου έλεγαν ότι έχω μυρμηγκιές και όλες οι θεραπείες περιστρέφονταν γύρω από αυτό. Είχα χαλάσει ήδη εκατοντάδες euro σε θεραπείες, επισκέψεις, εγχειρίσεις και συνέχιζα να ψάχνω τον κατάλληλο άνθρωπο που θα λύσει το πρόβλημά μου. (χαρακτηριστική είναι επέμβαση που έκανα και χρειάστηκαν 12 ράμματα). Είχα ήδη φτάσει σε απόγνωση όταν σε μια συζήτηση με το σύζυγό της έμαθα τι κάνει η Άννα. Ήμουν έτοιμος να πάω στη Ρόδο (μένω Αθήνα), αλλά περίμενα να ανοίξει το κέντρο Medi foot στην Αθήνα. Τελικά είχα κάλους σε άσχημη μορφή. Τώρα πια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, βάζω τους ειδικούς πάτους, κάνω ό,τι χρειάζεται και έχει βελτιωθεί πια το βάδισμά μου. Συνάντησα για πρώτη φορά επαγγελματική ευσυνειδησία στην Άννα και την ευγνωμονώ για αυτό.
Κώστας Κ.
Βρέθηκα στο Ρόδο και από συστάσεις πήγα στη κα Παγκά. Απαλλάχθηκα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το πρόβλημα στα πόδια μου (μύκητες) και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, αν και έχω ευαισθησία. Αν χρειαστεί, θα την επισκεφτώ πάλι, της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη."
Κ. Β.
Είχα μια μεγάλη περιπέτεια με το μεγάλο νύχι του ποδιού μου. Κατέφυγα στο νοσοκομείο, όπου έκανα μια επώδυνη επέμβαση. Εξελίχθηκε σε άσχημη εμπειρία, διότι όχι μόνο δεν διορθώθηκε το πρόβλημά μου, αλλά επανήλθε. Έτσι επισκέφτηκα την κα Παγκά, με συμβούλευε και εξήγησε τα πάντα και έτσι κάναμε μια μικροεπέμβαση, εντελώς ανώδυνη προς έκπληξή μου. Από εδώ και πέρα θα τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε φίλους μου.
Φιλήμονας Α.
Περνούσα τυχαία από το ποδολογικό κέντρο της κας Παγκά, κράτησα τα στοιχεία επικοινωνίας και το επισκέφτηκα λίγες μέρες αργότερα, καθώς είχε εμφανιστεί ένα πρόβλημα στα νύχια των ποδιών μου. (μύκητες), χωρίς να ξέρω τι είναι. Έτσι ξεκίνησαν οι τακτικές επισκέψεις μου και η γνωριμία μαζί της. Πλέον πηγαίνω κατά καιρούς για έλεγχο. Την εμπιστεύομαι τυφλά και την έχω συστήσει σε γνωστούς, οι οποίοι είναι όλοι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της.
Γκρέκα Ν.
Όλα άρχισαν όταν ο γιός μου, ο Σάββας, είχε ένα πρόβλημα με το νυχάκι του (πληγές, πόνους που τον έκανε να απέχει από δραστηριότητες κλπ). Μας είχαν πει ότι δεν μπορούσαμε να το σώσουμε. Έτσι πήγα το γιό μου για χειρουργείο γιατί πονούσε πολύ. (Μου είχαν ήδη συστήσει τη κα Παγκά αλλά ήμουν επιφυλακτική). Όμως για καλή μου τύχη, το χειρουργείο αργούσε και είχα εκνευριστεί, δεν άντεχα την αγωνία. Σε στιγμή απόγνωσης κάλεσα τη κα Παγκά και την επισκεφτήκαμε αμέσως. Ένα ειδικό ναρθηκάκι έσωσε το νύχι του. Από τότε, το παιδί μου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα! Μετά από καιρό, ήρθε η δική μου ώρα. Επειδή ασχολούμαι με χορό, καταπονούνται τα πόδια μου (πόνοι, μύκητες, πληγές, κλπ). Δεν πίστευα ότι και σε αυτό μπορεί να επέμβει η κα Άννα. Την επισκέφτηκα και από τότε (4-5 χρόνια πριν), την επισκέπτομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα και η υγεία των ποδιών διατηρείται άψογη. Καταλαβαίνετε ότι τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλο τον κύκλο μου.
Νίκη Κ.
Eίχα τεράστιο πρόβλημα πολύ καιρό (σκασμένες φτέρνες και κάλοι). Πήγαινα σε δερματολόγο, κάτι γινόταν αλλά η εξέλιξη δεν ήταν καλή (και δεν συζητάω για κρέμες και φάρμακα). Έκανα και μόνη μου ό,τι μπορούσα αλλά το πρόβλημα είχε πιά προχωρήσει, δεν έκλειναν οι πληγές. Έμαθα για τη Medi foot, ήταν η τελευταία μου ελπίδα γιατί το θέμα με είχε ταλαιπωρήσει πολύ ψυχολογικά. Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη ένιωσα ότι είμαι σε καλά χέρια και έφυγα με ανακούφιση. Έμαθα τι πρέπει να κάνω!
Β. Β.
Είχα 2 διπλωμένα νύχια στα πόδια μου, υπέφερα χρόνια. Δεν πήγαινα σε γιατρό γιατί μου έλεγαν ότι θα μου βγάλουν. Από την απόγνωσή μου, έψαξα μόνη μου στο internet και βρήκα τη Medi foot (μένω Ρόδο). Πήγα και πάλι με τρόμο, γιατί δεν ήξερα πως θα το αντιμετωπίζουν. Κι όμως! δεν πόνεσα καθόλου, ήταν σαν να μου κάνει πεντικιούρ η κα Παγκά! Την ευγνωμονώ πραγματικά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα με μένα και φοβούνται!
Βασιλεία Μ.